Ibland finns det inga enkla svar är en bok om självskadebeteende, ätstörningar och psykisk ohälsa innehållandes intervjuer med drabbade, närstående och professionella.

Den är skriven till dig som är drabbad, närstående eller som i ditt arbete möter personer som är drabbade av självskadebeteende och ätstörningar. Boken har sedan den publicerades 2013 spridits i över 110 000 exemplar och anses vara en av de mest lästa böckerna på temat självskadebeteende och ätstörningar.

Boken kan laddas ned som PDF här eller beställas kostnadsfritt i tryckt format här. Den finns även tillgänglig som talbok hos Legimus här (mer information om hur du får tillgång till talböcker finns här).

2021 lanserades den engelska översättningen Sometimes there are no simple answers. Den kan laddas ned som PDF här eller beställas kostnadsfritt i tryckt format här.

Samtalshandledning

I samarbete med Sensus Studieförbund har vi tagit fram en samtalshandledning som riktar sig till dig som i ditt yrke eller uppdrag möter personer med självskadebeteende och/eller ätstörningar och deras anhöriga.

Ge en gåva Beställ material Bli medlem