Cassandra Lawrence

Ordförande, verksamhetsansvarig & föreläsare

form_icon_phone 079 306 44 18
Cassandra är ordförande, föreläsare och ansvarig för föreningens sociala medier. Hon har tidigare arbetat som verksamhetsansvarig i mentorskapet, men är för närvarande föräldraledig.

Cassandra är utbildad beteendevetare med inriktning på psykologi.

Cassandra bor i Kilafors med sin fästman, dotter och djur. På sin fritid tycker hon om att rida och vistas i naturen.

Cassandra har egen erfarenhet av självskadebeteende och ätstörningar och brinner för att öka förståelsen och sprida hopp om att det går att bli frisk.
Läs mer

Annica Jigered

Vice ordförande, verksamhetsansvarig, föreläsare & lokalrepresentant

Annica är vice ordförande i styrelsen. Hon är aktiv inom SHEDO som lokalrepresentant och föreläsare. Hon är även verksamhetsansvarig i Ego Nova.
Genom sitt engagemang vill hon öka förståelsen kring psykisk ohälsa och verka för att de drabbade och anhöriga ska få den stöttning de behöver. Vid sidan av SHEDO utbildar hon sig även till socionom.

Annica bor i Åtvidaberg utanför Linköping tillsammans med sin man och deras två barn. Sin fritid lägger hon på familjen, vänner och träning.
Läs mer

Jessica Andersson

Ledamot

Jessica är ledamot i styrelsen och har haft en mängd olika roller i SHEDO sedan 2013, bland annat som grundare av Självskadechatten.
Jessica är legitimerad sjuksköterska och arbetar som behandlare på ett ätstörningsteam i specialistpsykiatrin. Hennes hjärtefrågor handlar om drabbade och anhörigas rättigheter samt deras möjlighet till inflytande och delaktighet i vård och omsorg.

Jessica bor i Skåne med sin fästman, dotter och två kaniner. På sin fritid tycker hon om att umgås med familjen, vara ute i naturen, träffa vänner, lyssna på böcker och träna.
Läs mer

Johanna Sigfridsson

Sekreterare, föreläsare, mentor & lokalrepresentant

Johanna är sekreterare i styrelsen. Hon är även engagerad som föreläsare, mentor och lokalrepresentant.
Genom sitt engagemang i föreningen vill Johanna sprida hopp, men även öka förståelse och minska stigmatiseringen för SHEDOs hjärtefrågor; självskadebeteende och ätstörning.

Johanna bor i Umeå med sin man och två söner. Hon är utbildad socionom och jobbar som socialsekreterare på utredningsenheten barn och unga. Utöver sitt engagemang i SHEDO tillbringar Johanna gärna sin fritid med familjen ute på landet.
Läs mer

Evelina Radda Trouin

Suppleant

Evelina är suppleant i styrelsen. Hon har tidigare varit ledamot, jourmailare och suttit i Självskadechatten.
Evelina är utbildad socionom och jobbar som skolkurator. Med erfarenhet av skolvärlden slår Evelinas hjärta extra för barn och ungdomar. Genom sitt engagemang vill Evelina försöka förebygga psykisk ohälsa hos barn och ungdomar.

Evelina bor i Stockholm med sin man och två barn samt katten Lennart. På fritiden spelar hon gärna sällskapsspel, tittar på anime och umgås med familjen.
Läs mer

Malin Emanuelsdotter

Suppleant, föreläsare, lokalrepresentant & mentor

Malin är suppleant i styrelsen. Hon levde med ett självskadebeteende i 22 år och fick ofta höra att hon varit sjuk för länge för att kunna bli frisk.
I dag brinner Malin för att sprida hopp och kunskap om att det aldrig är för sent; så länge en människa andas finns det hopp och så länge det finns hopp så går det att göra skillnad.

Malin är utbildad sjuksköterska och har arbetat många år med barn och unga på sjukhus, inom psykiatrin och senaste fem åren i telefon på 1177.

Malin bor på landet utanför Kungsbacka med sin fru, 5 hundar, 2 katter. När Malin är ledig hittar ni henne oftast i något hundrelaterat sammanhang, då hundträning är ett stort intresse.
Läs mer

Maria Rasmusson Huggins

Suppleant, föreläsare & lokalrepresentant

Maria är suppleant i styrelsen, föreläsare och lokalrepresentant. Marias engagemang i SHEDO grundar sig i att sprida en kunskap, förståelse och vilja att främja den psykiska hälsan.

Hon vill också att drabbade och närstående ska få hoppet och insikten att det går att bli frisk igen.

Maria bor i Falsterbo tillsammans med sin man och två barn. Hon är utbildad folkhälsovetare och arbetar som undersköterska. På fritiden tar hon långa promenader för att balansera upp all tid framför dator- och brädspel.
Läs mer

Natan Nygård

Ledamot, verksamhetsansvarig & föreläsare

Natan är ledamot i styrelsen, verksamhetsansvarig i Ego Nova och föreläsare.
Natan är utbildad socionom och har ett stort intresse av HBTQI-frågor och sprider gärna kunskap om psykisk ohälsa kopplat till sexualitet, kön och genus.

Natan är från Stockholm men är nu bosatt i Göteborg sedan fyra år tillbaka. På fritiden finner du Natan i second hand-butiker och på konstmuseer. Eller så är han hemma och gör musik.
Läs mer
Ge en gåva Beställ material Bli medlem