Kansli

Annica Jigered

Annica Jigered

Verksamhetsansvarig Ego Nova

Annica är verksamhetsansvarig i Ego Nova där hon utbildar och handleder föreningens föreläsare. Hon är också ledamot i styrelsen och aktiv som lokalrepresentant. Genom sitt engagemang vill hon öka förståelsen kring psykisk ohälsa och verka för att de drabbade och anhöriga ska få den stöttning de behöver. Vid sidan av SHEDO utbildar hon sig även till socionom.

Annica bor i Åtvidaberg utanför Linköping tillsammans med sin man och deras dotter. Sin fritid lägger hon på familjen, vänner och träning.

Mail: annica.jigered@shedo.se

Anna Jalkling

Anna Jalkling

Ekonomiansvarig

Anna har varit engagerad SHEDO på olika sätt sedan 2012 och är nu kassör och sköter den löpande ekonomiska verksamheten i SHEDO.

Anna bor på landet i Skåne med sin man och deras två barn. När hon inte jobbar berikar hon livet med scenkultur, bakning, vänner och musik. Förutom SHEDO är hon också engagerad i föreningar som jobbar med kvinnohälsa.

Mail: anna.jalkling@shedo.se

Cassandra Lawrence

Cassandra Lawrence

Verksamhetsansvarig i mentorskapet

Cassandra är verksamhetsansvarig i SHEDOs arvsfondsfinansierade mentorskap. Hon är även ordförande, aktiv som föreläsare och ansvarig för föreningens sociala medier. Hennes väg in i föreningen var som volontär i stödverksamheten.

Cassandra är utbildad beteendevetare med inriktning på psykologi. Hon bor i Stockholm med sin fästman och två hästar. På fritiden tycker hon om att vistas i naturen, träna och läsa böcker.

Mail: cassandra.lawrence@shedo.se

Conny Allaskog

Conny Allaskog

Lokalrepresentantsansvarig

Conny är lokalrepresentantsansvarig i SHEDO och utbildar, handleder och stödjer föreningens lokalrepresentanter i deras arbete runt om i Sverige. Han är också ansvarig för frågor kring ansökningar, bidrag och finansiering avseende verksamheten.

Conny är socionom och har även läst juridik och pedagogik. Fritiden spenderas med familj och vänner, resor och böcker.

Mail: conny.allaskog@shedo.se

Elias Zammata

Elias Zammata

Samordnare Självskadechatten

Elias är samordnare i Självskadechatten och vice ordförande i föreningen. Han är utbildad socionom och arbetar som socialsekreterare på en enhet för Utredning Unga. Elias delar föreningens hjärtefrågor om kampen mot ett hälsosammare Sverige. Elias brinner även för frågor som rör barn och för att stärka deras rättigheter. Elias engagemang i SHEDO startade 2019 och har sedan dess vuxit mycket med förhoppning om att fortsätta vara en del av utvecklingen för kunskap, stöd och opinion inom föreningen.

På fritiden tränar och tävlar han i brasiliansk jiu-jitsu. Han älskar att vara ute i naturen och avnjuta Sveriges friluftsliv. Han tycker väldigt mycket om att läsa böcker, helst om astronomi, thrillers och true crime.

Mail: elias.zammata@shedo.se

Isabelle Mikosch Sideström

Isabelle Mikosch Sideström

Verksamhetsansvarig jourmail

Isabelle är verksamhetsansvarig i jourmailen. Vid sidan av detta är hon även engagerad i styrelsen, som volontär i Självskadechatten och föreläsare i Ego Nova.

Isabelle bor i Kalmar tillsammans med sin sambo och katt. Hon är utbildad behandlingspedagog och genom sitt yrkesval och sitt engagemang i SHEDO vill hon få möjligheten att ge människor lika bra stöd och hjälp som hon själv fick när hon var drabbad av psykisk ohälsa. Förebyggande arbete är ett område som hon brinner extra mycket för. På fritiden tycker hon mycket om att läsa, titta på serie, bada i havet (oavsett årstid) och spendera tid med nära och kära.

Mail: isabelle.mikosch.sidestrom@shedo.se

Linda Nordström

Linda Nordström

Materialansvarig

Linda är materialansvarig i SHEDO. Utöver detta arbetar Linda även med Återhämtningsguiden som drivs av organisationen NSPH Skåne. Linda är utbildad folkhälsopedagog och driver även sitt eget företag där hon arbetar med hälsa och friskvård.

Linda bor i Tygelsjö med sin man och sina två söner. På fritiden tycker Linda om att vara ute i naturen, träna, umgås med vänner och familj, men också att vara på sina söners olika aktiviteter såsom fotboll och hockey.

Mail: linda.nordstrom@shedo.se

Mimmi Palmgren

Mimmi Palmgren

Verksamhetsansvarig Självskadechatten

Mimmi är verksamhetsansvarig för Självskadechatten. Hon har tidigare själv varit aktiv som volontär i chatten. Mimmi är utbildad socionom och har tidigare arbetat som utredningssamordnare för barn och unga. Mimmi har alltid haft en önskan om att få vara med och bidra till barn och ungas psykiska hälsa och välmående – hon vet att behovet är stort och vill gärna sprida sin kunskap och erfarenhet.

Utöver arbetet i SHEDO driver Mimmi eget företag inom holistisk hälsa. Mimmi älskar den holistiska livsstilen och spenderar gärna dagarna på sin yogamatta eller ute i naturen. Det finns också många böcker på hög som ska läsas och drömmar om resor runt om i världen.

Mail: mimmi.palmgren@shedo.se