Annica Jigered

Verksamhetsansvarig Ego Nova

Annica är verksamhetsansvarig i Ego Nova där hon utbildar och handleder föreningens föreläsare.

Hon är också ledamot i styrelsen och aktiv som lokalrepresentant. Genom sitt engagemang vill hon öka förståelsen kring psykisk ohälsa och verka för att de drabbade och anhöriga ska få den stöttning de behöver. Vid sidan av SHEDO utbildar hon sig även till socionom.

Annica bor i Åtvidaberg utanför Linköping tillsammans med sin man och deras två barn. Sin fritid lägger hon på familjen, vänner och träning.
Läs mer

Anna Jalkling

Ekonomi- och materialansvarig

Anna har varit engagerad SHEDO på olika sätt sedan 2012. Idag arbetar hon som ansvarig för föreningens ekonomi och utskick av material.

Anna bor på landet i Skåne med sin man och deras två barn. När hon inte jobbar berikar hon livet med scenkultur, bakning, vänner och musik. Förutom SHEDO är hon också engagerad i föreningar som jobbar med kvinnohälsa.
Läs mer

Conny Allaskog

Lokalrepresentantsansvarig

Conny är lokalrepresentantsansvarig i SHEDO och utbildar, handleder och stödjer föreningens lokalrepresentanter i deras arbete runt om i Sverige.
Han är också ansvarig för frågor kring ansökningar, bidrag och finansiering avseende verksamheten.

Conny är socionom och har även läst juridik och pedagogik. Fritiden spenderas med familj och vänner, resor och böcker.
Läs mer

Elias Zammata

Samordnare Självskadechatten

Elias är samordnare i Självskadechatten och vice ordförande i föreningen.

Han är utbildad socionom och arbetar som socialsekreterare på en enhet för Utredning Unga. Elias delar föreningens hjärtefrågor om kampen mot ett hälsosammare Sverige. Elias brinner även för frågor som rör barn och för att stärka deras rättigheter. Elias engagemang i SHEDO startade 2019 och har sedan dess vuxit mycket med förhoppning om att fortsätta vara en del av utvecklingen för kunskap, stöd och opinion inom föreningen.

På fritiden tränar och tävlar han i brasiliansk jiu-jitsu. Han älskar att vara ute i naturen och avnjuta Sveriges friluftsliv. Han tycker väldigt mycket om att läsa böcker, helst om astronomi, thrillers och true crime.
Läs mer

Isabelle Mikosch Sideström

Verksamhetsansvarig i jourmailen

Isabelle är verksamhetsansvarig i jourmailen. Utöver sin anställning i SHEDO är hon även engagerad som föreläsare i Ego Nova.


Isabelle är utbildad behandlingspedagog och genom sitt yrkesval och sitt engagemang i SHEDO vill hon bidra till att människor får det stöd och den hjälpen de behöver och har rätt till. Förebyggande arbete är ett område som hon brinner extra mycket för.

Isabelle bor på landet utanför Kalmar med sin man och deras dotter. Fritiden spenderar hon gärna med nära och kära och hon tycker mycket om att läsa och bada i havet (oavsett årstid).
Läs mer

Natan Nygård

Verksamhetsansvarig Ego Nova

Natan är verksamhetsansvarig i Ego Nova. Natan är utbildad socionom och har ett stort intresse av HBTQI-frågor och sprider gärna kunskap om psykisk ohälsa kopplat till sexualitet, kön och genus.

Han är dessutom suppleant i SHEDOs styrelse.

Natan är från Stockholm men är nu bosatt i Göteborg sedan fyra år tillbaka. På fritiden finner du Natan i second hand-butiker och på konstmuseer. Eller så är han hemma och gör musik.
Läs mer

Nathalie Lennartsdotter

Verksamhetsansvarig i mentorskapet

Nathalie är verksamhetsansvarig i mentorskapet. Hon är också engagerad som föreläsare i Ego Nova.

Nathalie är utbildad socionom och har framförallt arbetat som kurator i olika form. Genom sitt engagemang vill hon sprida kunskap och minska stigmat kring dessa frågor, liksom förmedla sin övertygelse om att vi alla har inneboende förmågor och styrkor som kan hjälpa oss mot ett bättre mående.

Nathalie bor i Kävlinge med sina två barn. Fritiden spenderas bland annat med att träffa nära och kära, träna, läsa och gå på loppis.
Läs mer

Victoria Eriksson

Verksamhetsansvarig Självskadechatten

Victoria är verksamhetsansvarig för Självskadechatten. Hon har tidigare själv varit aktiv som chattvolontär.

Victoria är utbildad socionom och har tidigare bland annat arbetat som utredande socialsekreterare på en enhet för barn och ungdomar inom socialtjänsten. Victoria brinner lite extra för att arbeta gentemot barn och ungas psykiska hälsa och välmående, samt för möjligheten till rätt stöd. På fritiden gillar Victoria att vara ute i naturen med allt från att bestiga höga berg till att klättra och plocka svamp.
Läs mer
Ge en gåva Beställ material Bli medlem