I SHEDOs informationsverksamhet Ego Nova arbetar vi för att öka kunskapen om självskadebeteende och ätstörningar genom att bedriva föreläsningar. Vi erbjuder målgruppsanpassade föreläsningar ur ett självupplevt perspektiv av personer med egen erfarenhet av psykisk ohälsa, återhämtning och vägar vidare. Vi erbjuder även föreläsningar ur en närståendes perspektiv om hur det är att stå bredvid någon som är drabbad. Utöver detta innehåller föreläsningarna faktadelar som framtagits i samarbete med psykologiska institutionen vid Lunds universitet.

Sedan 2013 har vi föreläst för över 39 000 personer runt om i Sverige, för personal inom bl.a. psykiatri, skola, socialtjänst samt närstående och drabbade.

Vi erbjuder föreläsningar på plats (IRL) och på distans via videoprogrammet Zoom. Om du bokar via nedan formulär kan du välja hur du önskar din föreläsning.

Vi har just nu genom idéburna offentliga partnerskap (IOP) med Region Skåne och Region Västra Götaland möjlighet att erbjuda kostnadsfria föreläsningar för verksamheter i dessa regioner!

Vill ni boka en föreläsning? Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss på egonova@shedo.se, så återkommer vi till er!

Boka föreläsning

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Ge en gåva Beställ material Bli medlem