Presentation av Linnéa

Hej alla!

Jag heter Linnéa, är 32 år gammal och jag letar fortfarande efter mig själv. Jag har hunnit göra ganska mycket men det känns ändå inte riktigt som om jag har levt fullt ut. Inte så som jag vill eller planerade. Jag trodde att allt skulle vara okej vid det här laget. Jag har trots allt gjort allt jag kan för att allt ska lösa sig. Jag jobbar fortfarande på det.

Jag kommer skriva om barndom och tonår men även vägen ut i vuxenlivet. Problem med utanförskap, psykisk ohälsa men även hur det är att leva med en kroppslig sjukdom som inte syns utanpå och den fortsatta kampen med att få rätt diagnos och hjälp. Men även de brister som finns i sjukvården när det gäller brist på kunskap inom vissa områden. Livet är i ständig förändring och oavsett hur gammal man är så slutar man aldrig lära sig. Ni ska få höra hela min berättelse här, om ni vill och orkar. Genom att skriva ner mina tankar om allt som jag varit med om hoppas jag att jag kan hjälpa någon som går igenom samma sak eller har någon närstående med samma problematik. Jag vill inspirera andra att berätta sin historia för vi har alla en ryggsäck. Jag har fortfarande drömmar och mål förstås som jag ännu inte har uppnått. Jag hoppas att jag ska komma dit en dag och känna mig nöjd och tillfreds.

Vi ses!

/ Linnéa

Ge en gåva Beställ material Bli medlem