Presentation av Jenny

Jag heter Jenny, är 40+ och kommer att skriva lite här ibland. Jag vill bidra till att sprida hopp, dela med mig av erfarenheter och visa att hur hopplöst det än kan kännas kan det bli bättre. Jag har stor erfarenhet av olika typer av psykisk ohälsa i olika skeden av livet, t ex gått i långvariga behandlingar för ätstörningar flera gånger, bland annat när jag hade hunnit bli mamma till två barn.
Det finns så mycket myter och stor okunskap kring psykisk ohälsa, ätstörningar och självskadebeteende bland annat. Vi måste prata mer om det.

Kom ihåg, du är aldrig ensam! Det kan bli bättre. Du är inte din sjukdom, din ätstörning, ditt självskadebeteende. Du är fantastisk, precis som du är. Du är så mycket mer än hur du mår, du är unik. Var rädd om dig.

Varma kramar Jenny

Ge en gåva Beställ material Bli medlem