Forum

Forumet är en del av föreningens stödverksamhet. Diskussionsforumet är till för dig som inte mår bra och vill prata med någon i samma sits. Vi värderar inte problem som stora eller små utan alla som vill läsa, skriva, fråga, svara, tipsa eller inspirera är varmt välkomna.

Närstående har en viktig roll i forumet, men för er finns även ett särskilt forum där bara personer som ansökt om tillträde kan läsa och skriva. Vill du få tillgång till vårt anhörigforum? Klicka på knappen nedanför:

Vårt diskussionsforum har en konstruktiv inriktning. Vi uppmuntrar framsteg och fokuserar på friskfaktorer och lösningar, samt respekterar människors olika åsikter och erfarenheter. Avsikten är att man här ska kunna bolla tankar om hur man kan ta sig ur ångesten, snarare än att skriva av sig den. Vi tillåter inte publicering av material som riskerar att bibehålla självdestruktiva beteenden eller länkar till andra webbsidor som gör det. Därför förbehåller vi oss rätten att ändra eller radera publicerade inlägg. Vi rekommenderar att ni läser reglerna (som också finns högst upp i varje forum) för att få ett hum om vad man kan skriva.

Forumet kan aldrig ersätta professionell hjälp då sidan drivs av vanliga människor som endast kan erbjuda sitt medmänskliga stöd. Vårt mål är att kunna vara ett av många verktyg i kampen för att bekämpa ätstörningar, självskadebeteende eller annan typ av själslig smärta.