Forum

SHEDO-forum är en del av föreningen SHEDO:s stödjande verksamhet. Diskussionsforumet är till för dig som inte mår bra och vill prata med någon i samma sits som du. Vi värderar inte problem som stora eller små utan alla som vill läsa, skriva, fråga, svara, tipsa eller inspirera på SHEDO-forum är varmt välkomna. Även vänner och anhöriga har en viktig plats på SHEDO-forum, och för er finns ett särskilt forum där bara personer som ansökt om tillträde kan läsa och skriva. Vill du få tillgång till vårt anhörigforum, klicka på knappen nedanför!

SHEDO-forum är ett diskussionsforum med konstruktiv inriktning. Vi uppmuntrar framsteg och fokuserar på friskfaktorer och lösningar, samt respekterar människors olika åsikter och erfarenheter. Avsikten är att man här ska kunna bolla tankar om hur man kan ta sig ur ångesten, snarare än att skriva av sig den. Vi tillåter inte publicering av material som riskerar att bibehålla självdestruktiva beteenden eller länkar till andra webbsidor som gör det. Därför förbehåller vi oss rätten att ändra eller radera publicerade inlägg. Vi rekommenderar att ni läser reglerna (som också finns högst upp i varje forum) för att få ett hum om vad man kan skriva.

SHEDO-forum kan aldrig ersätta professionell hjälp då sidan drivs av vanliga människor som endast kan erbjuda sitt medmänskliga stöd. Vårt mål är att kunna vara ett av många verktyg i kampen för att bekämpa ätstörningar, självskadebeteende eller annan typ av själslig smärta.

Klicka på “Till forumet” för att komma igång.