Styrelsen

Jessica Andersson

Jessica Andersson

Ordförande, verksamhetsansvarig

Jessica är föreningens ordförande och bor i Skåne. Hon har egen erfarenhet av självskadebeteende och ätstörningar och är även verksamhetsansvarig för Självskadechatten, Sveriges första stödchatt med specifik inriktning på självskadebeteende. Utöver jobbet i SHEDO är Jessica projektledare för Arvsfondsprojektet Återhämtningsguiden som drivs av organisationen NSPH Skåne. Jessica är legitimerad sjuksköterska och så ofta hon hinner (och inte hinner) arbetar hon på en psykosavdelning. När hon inte jobbar är hon ute i naturen, träffar vänner och myser med sin sambo.

Mail: jessica.andersson@shedo.se
Telefon: 0727-352023

Cassandra Lawrence

Cassandra Lawrence

Vice ordförande, samordnare, föreläsare & lokalrepresentant

Cassandra är vice ordförande i SHEDO och lokalrepresentant i Stockholm. Hon är även föreläsare inom föreningen och samordnare i Självskadechatten. Vid sidan av sitt engagemang i SHEDO är hon student vid Högskolan Kristianstads beteendevetenskapliga program.

Cassandra har egen erfarenhet av psykisk ohälsa och vill öka kunskaperna och bekämpa fördomarna kring ämnet. Hon vill sprida information och stöd som hon gick miste om som drabbad.

Mail: cassandra.lawrence@shedo.se
Telefon: 079 306 44 18

Amelie Roolf

Amelie Roolf

Sekreterare, föreläsare & lokalrepresentant

Amelie är ledamot i styrelsen och föreläsare i SHEDO, samt lokalrepresentant i region väst. Hon bor deltid i Karlsborg med sin familj, och deltid i Stockholm där hon studerar till diakon. Hon har egen erfarenhet av självskadebeteende och ätstörningar, och brinner särskilt för att stödja drabbade gravida och föräldrar. Fritiden kretsar mest kring att vara småbarnsfamilj, kreativt skapande, superhjältar och feminism.
Foto: Johan Wikström.

Mail: amelie.roolf@shedo.se

Nicole Wolpher

Nicole Wolpher

Ledamot, jourmailare & föreläsare

Nicole är ledamot i styrelsen. Hon arbetar med frågor kring neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och reser runt om i världen med sin partner. Inom SHEDO så svarar hon också på jourmail och föreläser. Hon vill utifrån egna erfarenheter bidra till att fler får mer kunskap om, och för fler samtal kring, psykisk hälsa och ohälsa i sin vardag och i sitt yrke, inte minst om självskadebeteende och ätstörningar. Nicole är till yrket socionom och bildterapeut och sin fritid lägger hon på olika former av skapande och kreativa uttryck, att hänga med djur och allsköns sorters träning.

Mail: nicole.wolpher@shedo.se

Evelina Radda

Evelina Radda

Ledamot & jourmailare

Evelina Radda är ledamot i styrelsen. Hon bor i Stockholm och har varit aktiv inom SHEDO sedan ett par år tillbaka. Förutom sitt engagemang i styrelsen är Evelina även jourmailare. Evelina har erfarenheter av psykisk ohälsa. Hon är socionom och har tidigare jobbat med suicidprevention. Idag jobbar hon som skolkurator på en grundskola i Stockholm. Något som ligger nära hjärtat är att lyfta fram barn och ungdomars röster inom psykiatrin och i samhället i stort. På fritiden ser man sällan Evelina utan sin cykel. Förutom att cykla har Evelina ett stort musikintresse samt älskar tv-serier och smoothies.

Mail: evelina.radda@shedo.se

Isabelle Sideström

Isabelle Sideström

Suppleant & chattare

Isabelle är suppleant i styrelsen. Förutom styrelseposten är hon sedan några år tillbaka engagerad inom SHEDO som volontär i jourmailen, Självskadechatten och föreläsare för Ego Nova.

Isabelle bor i Linköping tillsammans med sin sambo och katt, där hon studerar till behandlingspedagog. Genom sitt engagemang i SHEDO och sitt yrkesval vill hon gärna få möjligheten att ge människor lika bra stöd och hjälp som hon själv fick när hon var drabbad av psykisk ohälsa. På fritiden tycker hon mycket om att läsa, titta på serie, bada i havet (oavsett årstid) och spendera tid med nära och kära

Elias Zammata

Elias Zammata

Suppleant & chattare

Elias är suppleant i styrelsen. Han bor i Norrland och studerar till socionom vid Umeå universitet. Han har siktet på en masterexamen och planer på att läsa till Psykoterapeut steg 2 inom KBT. På fritiden tränar och tävlar han i brasiliansk jiu jitsu. Utöver sitt styrelseuppdrag är Elias chattare i Självskadechatten.

Hilda Sätherberg

Hilda Sätherberg

Suppleant & chattare

Hilda är suppleant i styrelsen. Hon är bosatt i Sundsvall och är aktiv inom SHEDO sedan tidigare som chattare i Självskadechatten och föreläsare. Hon jobbar som boendehandledare på ett LSS boende och på fritiden tycker hon om att springa långt och mysa med sin hund och sambo.

Erik Svenning

Erik Svenning

Suppleant & chattare

Erik är suppleant i styrelsen. Han bor i Göteborg och har en kandidatexamen i neuropsykologi i grunden. Fritiden spenderas mycket i naturen, med vänner, vid datorn samt i köket då matlagning är en stor passion. Utöver sitt styrelseuppdrag är Erik chattare i Självskadechatten.

Annica Jigered

Annica Jigered

Suppleant & chattare

Annica är suppleant i styrelsen. Hon är aktiv inom SHEDO som chattare och lokalrepresentant. Genom sitt engagemang i SHEDO vill hon öka förståelsen kring psykisk ohälsa och verka för att de drabbade och anhöriga ska få den stöttning de behöver.

Annica bor utanför Linköping tillsammans med sin sambo och deras dotter. På fritiden umgås hon mycket med sin familj och träffar nära & kära. Har tidigare arbetat inom fackföreningsrörelsen men är nu föräldraledig.

Vill du komma i kontakt styrelsen?