Styrelsen

Cassandra Lawrence

Cassandra Lawrence

Ordförande, samordnare, föreläsare

Cassandra är ordförande i föreningen. Hon är också samordnare i föreningen och föreläsare inom föreningen. Vid sidan av sitt engagemang i SHEDO arbetar hon på ett LSS-boende och studerar till beteendevetare. På sin fritid tycker Cassandra om att vistas i naturen eller vara i stallet med sina islandshästar.

Cassandra har egen erfarenhet av självskadebeteende och ätstörningar och brinner för att öka kunskaperna, bekämpa fördomar och sprida hopp om att det går att bli frisk.

Mail: cassandra.lawrence@shedo.se
Telefon: 079 306 44 18

Elias Zammata

Elias Zammata

Vice ordförande & chattare

Elias är vice ordförande i styrelsen. Han bor i Norrland och studerar till socionom vid Umeå universitet. Han har siktet på en masterexamen och planer på att läsa till Psykoterapeut steg 2 inom KBT. På fritiden tränar och tävlar han i brasiliansk jiu jitsu. Utöver sitt styrelseuppdrag är Elias chattare i Självskadechatten.

Mail: elias.zammata@shedo.se

Jessica Andersson

Jessica Andersson

Ledamot, verksamhetsansvarig

Jessica är ledamot i styrelsen och bor i Skåne. Hon har egen erfarenhet av självskadebeteende och ätstörningar och är även verksamhetsansvarig för Självskadechatten, Sveriges första stödchatt med specifik inriktning på självskadebeteende. Utöver jobbet i SHEDO är Jessica projektledare för Arvsfondsprojektet Återhämtningsguiden som drivs av organisationen NSPH Skåne. Jessica är legitimerad sjuksköterska och så ofta hon hinner (och inte hinner) arbetar hon på en psykosavdelning. När hon inte jobbar är hon ute i naturen, träffar vänner och myser med sin sambo.

Mail: jessica.andersson@shedo.se
Telefon: 0727-352023

Evelina Radda

Evelina Radda

Ledamot & jourmailare

Evelina Radda är ledamot i styrelsen. Hon bor i Stockholm och har varit aktiv inom SHEDO sedan ett par år tillbaka. Förutom sitt engagemang i styrelsen är Evelina även jourmailare. Evelina har erfarenheter av psykisk ohälsa. Hon är socionom och har tidigare jobbat med suicidprevention. Idag jobbar hon som skolkurator på en grundskola i Stockholm. Något som ligger nära hjärtat är att lyfta fram barn och ungdomars röster inom psykiatrin och i samhället i stort. På fritiden ser man sällan Evelina utan sin cykel. Förutom att cykla har Evelina ett stort musikintresse samt älskar tv-serier och smoothies.

Mail: evelina.radda@shedo.se

Nicole Wolpher

Nicole Wolpher

Ledamot, jourmailare & föreläsare

Nicole är ledamot i styrelsen. Hon arbetar med frågor kring neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och reser runt om i världen med sin partner. Inom SHEDO så svarar hon också på jourmail och föreläser. Hon vill utifrån egna erfarenheter bidra till att fler får mer kunskap om, och för fler samtal kring, psykisk hälsa och ohälsa i sin vardag och i sitt yrke, inte minst om självskadebeteende och ätstörningar. Nicole är till yrket socionom och bildterapeut och sin fritid lägger hon på olika former av skapande och kreativa uttryck, att hänga med djur och allsköns sorters träning.

Mail: nicole.wolpher@shedo.se

Annica Jigered

Annica Jigered

Sekreterare & chattare

Annica är suppleant i styrelsen och även styrelsens sekreterare. Hon är aktiv inom SHEDO som chattare och lokalrepresentant. Genom sitt engagemang i SHEDO vill hon öka förståelsen kring psykisk ohälsa och verka för att de drabbade och anhöriga ska få den stöttning de behöver.

Annica bor utanför Linköping tillsammans med sin sambo och deras dotter. På fritiden umgås hon mycket med sin familj och träffar nära & kära. Har tidigare arbetat inom fackföreningsrörelsen men är nu föräldraledig.

Mail: annica.jigered@shedo.se

Isabelle Sideström

Isabelle Sideström

Suppleant & chattare

Isabelle är suppleant i styrelsen. Förutom styrelseposten är hon sedan några år tillbaka engagerad inom SHEDO som volontär i jourmailen, Självskadechatten och föreläsare för Ego Nova.

Isabelle bor i Linköping tillsammans med sin sambo och katt, där hon studerar till behandlingspedagog. Genom sitt engagemang i SHEDO och sitt yrkesval vill hon gärna få möjligheten att ge människor lika bra stöd och hjälp som hon själv fick när hon var drabbad av psykisk ohälsa. På fritiden tycker hon mycket om att läsa, titta på serie, bada i havet (oavsett årstid) och spendera tid med nära och kära.

Mail: isabelle.sidestrom@shedo.se

Hilda Sätherberg

Hilda Sätherberg

Suppleant & chattare

Hilda är suppleant i styrelsen. Hon är bosatt i Sundsvall och är aktiv inom SHEDO sedan tidigare som chattare i Självskadechatten och föreläsare. Hon jobbar som boendehandledare på ett LSS boende och på fritiden tycker hon om att springa långt och mysa med sin hund och sambo.

Mail: hilda.satherberg@shedo.se

Erik Svenning

Erik Svenning

Suppleant & chattare

Erik är suppleant i styrelsen. Han bor i Göteborg och har en kandidatexamen i neuropsykologi i grunden. Fritiden spenderas mycket i naturen, med vänner, vid datorn samt i köket då matlagning är en stor passion. Utöver sitt styrelseuppdrag är Erik chattare i Självskadechatten.

Mail: erik.svenning@shedo.se

Veronica Forslund

Suppleant & chattare

Mer information kommer inom kort.

Vill du komma i kontakt styrelsen?