Styrelsen

Cassandra Lawrence

Cassandra Lawrence

Ordförande, projektledare, samordnare & föreläsare

Cassandra är ordförande i föreningen. Hon är även projektledare i mentorskapet, samordnare i Självskadechatten och ansvarig för föreningens sociala medier. Vid sidan av sitt engagemang i SHEDO studerar hon till beteendevetare med inriktning psykologi. På sin fritid tycker Cassandra om att vistas i naturen, träna, vara i stallet med sina islandshästar och umgås med sin sambo.

Cassandra har egen erfarenhet av självskadebeteende och ätstörningar och brinner för att öka kunskaperna, bekämpa fördomar och sprida hopp om att det går att bli frisk.

Mail: cassandra.lawrence@shedo.se
Telefon: 079 306 44 18

Elias Zammata

Elias Zammata

Vice ordförande & chattare

Elias är vice ordförande i föreningen. Han är också chattare i Självskadechatten. Elias delar föreningens hjärtefrågor om kampen mot ett hälsosammare Sverige. Han är utbildad socionom och arbetar som socialsekreterare på en enhet för Utredning Unga. Han har siktet på en masterexamen i socialt arbete och planer på att ytterligare läsa till Psykoterapeut, steg 2 och fördjupa sig inom KBT-fältet.

På fritiden tränar och tävlar han i brasiliansk jiu jitsu. Han älskar att vara ute i naturen och avnjuta Sveriges friluftsliv. Han tycker väldigt mycket om att läsa böcker, helst om astronomi och mycket thrillers.

Mail: elias.zammata@shedo.se

Jessica Andersson

Jessica Andersson

Ledamot & verksamhetsansvarig

Jessica är ledamot i styrelsen och är även verksamhetsansvarig för Självskadechatten, Sveriges första stödchatt med specifik inriktning på självskadebeteende. Utöver sitt engagemang i SHEDO är Jessica projektledare för Arvsfondsprojektet Återhämtningsguiden som drivs av organisationen NSPH Skåne, samt legitimerad sjuksköterska och verksam inom psykiatrin.

Jessica bor i Skåne med sin fästman och två kaniner. På sin fritid tycker hon om att vara ute i naturen, träffa vänner, läsa böcker och träna.

Mail: jessica.andersson@shedo.se

Evelina Radda

Evelina Radda

Ledamot & jourmailare

Evelina Radda är ledamot i styrelsen. Hon bor i Stockholm och har varit aktiv inom SHEDO sedan ett par år tillbaka. Förutom sitt engagemang i styrelsen är Evelina även jourmailare. Evelina har erfarenheter av psykisk ohälsa. Hon är socionom och har tidigare jobbat med suicidprevention. Idag jobbar hon som skolkurator på en grundskola i Stockholm. Något som ligger nära hjärtat är att lyfta fram barn och ungdomars röster inom psykiatrin och i samhället i stort. På fritiden ser man sällan Evelina utan sin cykel. Förutom att cykla har Evelina ett stort musikintresse samt älskar tv-serier och smoothies.

Mail: evelina.radda@shedo.se

Nicole Wolpher

Nicole Wolpher

Ledamot, jourmailare & föreläsare

Nicole är ledamot i styrelsen. Hon arbetar med frågor kring neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och reser runt om i världen med sin partner. Inom SHEDO så svarar hon också på jourmail och föreläser i Ego Nova. Hon vill utifrån egna erfarenheter bidra till att fler får mer kunskap om, och för fler samtal kring, psykisk hälsa och ohälsa i sin vardag och i sitt yrke, inte minst om självskadebeteende och ätstörningar. Nicole är till yrket socionom och bildterapeut och sin fritid lägger hon på olika former av skapande och kreativa uttryck, att hänga med djur och allsköns sorters träning.

Mail: nicole.wolpher@shedo.se

Annica Jigered

Annica Jigered

Sekreterare, projektledare, föreläsare & chattare

Annica är suppleant i styrelsen och även styrelsens sekreterare. Hon är aktiv inom SHEDO som chattare i Självskadechatten, lokalrepresentant och föreläsare i Ego Nova. Hon är även projektledare i Ego Nova. Genom sitt engagemang vill hon öka förståelsen kring psykisk ohälsa och verka för att de drabbade och anhöriga ska få den stöttning de behöver.

Annica bor i Åtvidaberg utanför Linköping tillsammans med sin sambo och deras dotter. På fritiden träffar hon gärna familj och vänner. Har tidigare arbetat inom fackföreningsrörelsen men är nu föräldraledig.

Mail: annica.jigered@shedo.se

Isabelle Sideström

Isabelle Sideström

Suppleant & chattare

Isabelle är suppleant i styrelsen. Förutom styrelseposten är hon sedan några år tillbaka engagerad inom SHEDO som volontär i jourmailen, Självskadechatten och föreläsare för Ego Nova.

Isabelle bor i Linköping tillsammans med sin sambo och katt, där hon studerar till behandlingspedagog. Genom sitt engagemang i SHEDO och sitt yrkesval vill hon gärna få möjligheten att ge människor lika bra stöd och hjälp som hon själv fick när hon var drabbad av psykisk ohälsa. På fritiden tycker hon mycket om att läsa, titta på serie, bada i havet (oavsett årstid) och spendera tid med nära och kära.

Mail: isabelle.sidestrom@shedo.se

Hilda Sätherberg

Hilda Sätherberg

Suppleant, föreläsare & chattare

Hilda är suppleant i styrelsen. Hon har tidigare varit volontär i Självskadechatten och är föreläsare i Ego Nova. Hilda har även egen erfarenhet av psykisk ohälsa, både själv och som anhörig, och tycker nu att det är roligt att kunna använda sin erfarenhet för att hjälpa andra och sprida kunskap.

Hilda är bosatt i Sundsvall och är aktiv inom SHEDO sedan ett par år tillbaka. Hon jobbar som boendehandledare på ett LSS boende, men är för tillfället föräldraledig. På fritiden tycker hon om att springa långt och mysa med sin hund, sambo och bebis

Mail: hilda.satherberg@shedo.se

Erik Svenning

Erik Svenning

Suppleant

Erik är suppleant i styrelsen. Han bor i Göteborg och har en kandidatexamen i neuropsykologi i grunden. Fritiden spenderas mycket i naturen, med vänner, vid datorn samt i köket då matlagning är en stor passion. Utöver sitt styrelseuppdrag är Erik chattare i Självskadechatten.

Mail: erik.svenning@shedo.se

Veronica Forslund

Veronica Forslund

Suppleant & chattare

Veronica är suppleant i styrelsen. Hon har även sedan 2019 varit aktiv som volontär i Självskadechatten. Hennes engagemang i SHEDO växte från en vilja av att vara en del av att skapa ett samhälle som lägger större vikt på mental hälsa och emotionellt välmående. På sin fritid så läser Veronica gärna skönlitteratur och böcker om olika samhällsämnen. För övrigt uppskattar hon att tillbringa tid i naturen samt umgås med vänner och familj. Till följd av hennes intresse för psykologiska fenomen och önskan att bidra till ökat psykiskt välmående kommer hon till hösten att börja studera psykologi i England.

Vill du komma i kontakt styrelsen?